Sök bussresor Örebro - Arlanda

Hämtar resor...
Hämtar resor...

Din resa

Då Bussia än så länge bara finns i Beta-version innebär det att bokningen och betalningen behöver ske på respektive bussoperatörs hemsida. Vi arbetar tillsammans med Sveriges bussoperatörer för att alla steg i bokningsprocessen snart ska kunna göras hos Bussia.se.

Utresa

Hemresa

OBS. Du har valt resor med olika bussbolag och måste därför göra två separata bokningar.

Ta bussen till Arlanda

Arlanda

Arlanda är beläget i Sigtuna kommun i Stockholms län och är Sveriges största internationella flygplats. Arlanda har cirka 19 miljoner passagerare och drygt 230 000 starter och landningar per år. Flygplatsen klarar maximalt av 80 starter/landningar per timme. Markområdet, 2 600 hektar, omfattar ett bansystem med tre banor och fyra terminaler. Arlanda är en statlig flygplats som ägs och drivs av Swedavia. Inrikespassagerarna utgör en icke oväsentlig del av passagerarna.

Bussanknytning

Det finns bussar med flertalet avgångar varje timma för direkttransport mellan Arlanda och Stockholm. Bussar från Arlanda ankommer till Cityterminalen, belägen bredvid Stockholms Central. Bussresan mellan Arlanda och Cityterminalen tar cirka 50 minuter, beroende på säsong och bussbolag.