Sök bussresor till Sundsvall

Hämtar resor...
Hämtar resor...

Din resa

Då Bussia än så länge bara finns i Beta-version innebär det att bokningen och betalningen behöver ske på respektive bussoperatörs hemsida. Vi arbetar tillsammans med Sveriges bussoperatörer för att alla steg i bokningsprocessen snart ska kunna göras hos Bussia.se.

Utresa

Hemresa

OBS. Du har valt resor med olika bussbolag och måste därför göra två separata bokningar.

Ta bussen till Sundsvall

Sundsvall

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun i Medelpad och Västernorrlands län. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Hela kommunen har en folkmängd på 95 704 invånare (2011). Sundsvall är Medelpads enda stad, och fick sina stadsrättigheter 1621 av Gustav II Adolf, som också står staty på Stora Torget i centrala Sundsvall. Sundsvalls kommun hävdar att Sundsvallsregionen är Norrlands största arbetsmarknad med ca 200 000 invånare.

Sundsvall har Norrlands största innerstadsgalleria, IN, som tar upp tre kvarter längst Storgatan och är 15 000 kvadratmeter stor. Åtta kilometer norr om centrum ligger den externa köpstaden Birsta som är Norrlands största köpcentrum med ett Ikea-varuhus som huvudattraktion tillsammans med köpcentret Birsta City.

Bussanknytning

I Sundsvall ankommer de regionala bussarna/fjärrbussarna till Sundsvalls järnvägsstation.